Nieuwe publicatie

De Joodse BegraafplaatsIn juni 2023 bracht de Stichting tot Instandhouding van de Joodse Begraafplaats te ‘s-Gravenhage een nieuwe publicatie uit : “De Joodse begraafplaats, een onbekend en ongerept stukje Den Haag”. Het boekje, geschreven door Nico Westpalm van Hoorn, biedt zowel een korte historie van de Joodse gemeenschap in Den Haag als een (ook historische) beschrijving van de begraafplaats, in 1694 opgericht en Rijksmonument.

Het eerste exemplaar werd op 2 juni overhandigd aan de Haagse wethouder van Financiën, Cultuur en Economie, Saskia Bruines.

Het boekje is via onderstaand formulier voor 16,65 euro (incl. verzendkosten binnen Nederland) te bestellen. Na ontvangst van betaling wordt de publicatie zo snel mogelijk naar u opgestuurd.

Indien verzending naar het buitenland gewenst is, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@joodsebegraafplaats.nl

Bij de periodieke openstellingen van de begraafplaats -waaronder de jaarlijkse Open Monumentendag- is de uitgave ter plekke verkrijgbaar tegen contante betaling van 10 euro.

De opbrengst komt ten goede aan de instandhouding van de begraafplaats.


Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.